top of page

Bli som de proffe, kjøp indeksfond


Har du fått med deg Verdipairfondenes Forening sine tall for Aftenposten? “Profesjonelle forvaltere har nesten fire ganger så høy andel i billige indeksfond som det enkeltpersoner har.” Billige indeksfond følger indeksen på børsen og styres av andre faktorer enn de menneskelige, dette gjør det billigere å investere i indeksfond. Noon Invest tilbyr investeringer i indeksfond som er både smart, enkelt og trygt. Les mer her.

Siste innlegg

Se alle

Slik kan du doble formuen din..

Med denne "clickbait" tittelen 😊 vil vi invitere deg til årets siste webinar hvor vi bl.a. vil besvare dette, samt diskutere året som gikk og de viktigste faktorene som påvirker 2024, og fremover. Ag

Markedskorreksjon top

I kommentarfeltet over kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Noons meninger. Noon gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Ditt fulle navn vil bli publisert sammen med din kommentar.

 

Vil du vite mer om hvordan Noon behandler personopplysningene dine, klikk her: https://www.noon-invest.no/gdpr

bottom of page