Børsintervjuet: Risikobildet er usedvanlig uklart

Mens effektene av koronakrisen herjer, og børsen stiger, så blir vår forvalter Even Krohn-Pettersen spurt av Finansavisen om utsiktene fremover.

Even begynner svaret med å peke på at selve viruset, pandemien, og utviklingen av disse er meget usikker. Selv om de faglig kyndige kan uttale seg om virusets sannsynlige mutasjoner o.l., så vil forløpet av smittespredning og dødsfall avhenge av svært mange ukjente faktorer.


Det betyr igjen at selv om analytikerne er flinke til å regne på den økonomiske konsekvensen av oppbremsing i produksjon og verdiskapning, så vil det være desto vanskeligere å si noe konkret om mulig oppblomstring, ny medisin eller ny vaksine.


Alle disse faktorene er nettopp hva investorer og finansmarkedet forsøker å prise inn til enhver tid, noe som har ført til det børsfallet vi har sett i det siste. Det betyr at aksjemarkedet har blitt billigere og desto mer attraktivt for investorer. Even mener at den langsiktige investoren skal være investert, spesielt nå da enkelte selskaper og sektorer fremstår som attraktivt priset, men at en skal ha en noe mer forsiktig sammensatt portefølje enn ellers.


Les børsintervjuet her:VIKTIG INFORMASJON

OM OSS

NOON INVEST AS ble startet og er drevet av Stavanger Asset Management AS.

Stavanger Asset Management AS er underlagt tilsyn av Finanstilsynet og er ansvarlig for drift og investeringsaktivitet. Løsningen vår er utviklet i samarbeid med  Saxo Bank og Nordnet

KONTAKT OSS

NOON INVEST AS

Nordbøgata 10

4006 Stavanger

+47 406 95 100

mail@noon-invest.no

©2019 BY NOON INVEST AS