top of page

Børsintervjuet: Risikobildet er usedvanlig uklart

Mens effektene av koronakrisen herjer, og børsen stiger, så blir vår forvalter Even Krohn-Pettersen spurt av Finansavisen om utsiktene fremover.

Even begynner svaret med å peke på at selve viruset, pandemien, og utviklingen av disse er meget usikker. Selv om de faglig kyndige kan uttale seg om virusets sannsynlige mutasjoner o.l., så vil forløpet av smittespredning og dødsfall avhenge av svært mange ukjente faktorer.


Det betyr igjen at selv om analytikerne er flinke til å regne på den økonomiske konsekvensen av oppbremsing i produksjon og verdiskapning, så vil det være desto vanskeligere å si noe konkret om mulig oppblomstring, ny medisin eller ny vaksine.


Alle disse faktorene er nettopp hva investorer og finansmarkedet forsøker å prise inn til enhver tid, noe som har ført til det børsfallet vi har sett i det siste. Det betyr at aksjemarkedet har blitt billigere og desto mer attraktivt for investorer. Even mener at den langsiktige investoren skal være investert, spesielt nå da enkelte selskaper og sektorer fremstår som attraktivt priset, men at en skal ha en noe mer forsiktig sammensatt portefølje enn ellers.


Les børsintervjuet her:Siste innlegg

Se alle

Slik kan du doble formuen din..

Med denne "clickbait" tittelen 😊 vil vi invitere deg til årets siste webinar hvor vi bl.a. vil besvare dette, samt diskutere året som gikk og de viktigste faktorene som påvirker 2024, og fremover. Ag

Comentários


Markedskorreksjon top

I kommentarfeltet over kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Noons meninger. Noon gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Ditt fulle navn vil bli publisert sammen med din kommentar.

 

Vil du vite mer om hvordan Noon behandler personopplysningene dine, klikk her: https://www.noon-invest.no/gdpr

bottom of page