top of page

VI TILBYR DEG EN SMART, ENKEL OG TRYGG INVESTERINGSLØSNING ONLINE 

Noon Invest er en tjeneste utviklet av Stavanger Asset Management, som ble startet av Even Krohn-Pettersen og Emmanuel Vallotto. Vi har erfaring fra ledende investeringsbanker og forvaltningshus som DNB Markets, Swedbank, Sparebank 1 SR-Bank, Merrill Lynch og Citibank.

Konseptet bak navnet Noon Invest AS er å gi deg frihet til å investere når som helst og hvor som helst. Du kan enkelt se din oversikt online når du vil.

Noon Invest AS er Norges aller første investeringsrådgiver på nett, men med menneskelig ekspertise. Vi har utviklet en algoritme som beregner din risiko-profil og investeringsportefølje - foreslått spesielt for deg.

Ønsker du å ta tilbake kontrollen over din egen økonomi, få frihet til å investere enkelt og øke fleksibiliteten til å endre din portefølje ved hjelp av fagfolk som er klare til å hjelpe deg?

Noon Invest AS guider deg hele veien til en trygg, smart og enkel investering i indeksfond - til lave kostnader. Vi hjelper deg med å ta kontroll og følge med på dine egne investeringer.

Kontoret vårt ligger i Stavanger sentrum, rett ved de Røde Sjøhus. Kom innom for en uforpliktende prat om dine investeringer!

 

Velkommen innom!

VI BRYR OSS OM INDIVIDUALITET OG TILPASSER PORTEFØLJER
ETTER DINE ØNSKER OG BEHOV

01.png

TRYGT

IFØLGE VÅR SENIOR KUNDEFORVALTER JON, ER DET TRYGT FORDI

 

“Vi tilbyr indeksfond forvaltning, som betyr at du får en veldig robust forvaltning. Du får hjelp til å velge indeksfondene, som er de beste.”

02.png

SMART

NATALIE ER KUNDEANSVARLIG I NOON INVEST OG FORTELLER AT DET ER SMART FORDI

 

"Bankene tar godt betalt for fond som i de fleste tilfeller ikke slår indeks.  Med Noon sitter du i et billigere fond som følger indeksen – som gir bedre avkastning enn de aller fleste fond."

03.png

ENKELT

VÅR KUNDEANSVARLIGE JON SIER DET ER ENKELT FORDI 

 

"Du kan enkelt investere og du kan enkelt gå inn og følge med på porteføljen din for å se hvordan det har gått og hvordan avkastningen er. I tillegg er det veldig lett å ta en telefonen til en av oss på Noon Invest."

TEAMET I NOON INVEST

Even.png

EVEN KROHN PETTERSEN

DAGLIG LEDER I NOON INVEST OG FORVALTER

STAVANGER ASSET MANAGEMENT AS
+47 941 46 559

E-post: ekp@noon-invest.no

  • LinkedIn

Even er Siddis (født og oppvokst i Stavanger) med bakgrunn som megler, rådgiver, leder og forvalter i Storbritannia, USA og Norge. Har jobbet blant annet i DNB Markets og Sparebank 1 SR-Bank i tillegg til å være en av gründerne i Stavanger Asset Management AS. Er daglig leder for Noon Invest AS, og ansvarlig for drift og forretningsutvikling. Emmanuel sier om han:
 

"Even er svært detaljorientert, åpen og han leter alltid etter nye ideer. Han er en pioneer i å finne og presentere digitale løsninger." 

Emmanuel.png

EMMANUEL VALLOTTO

DAGLIG LEDER 
STAVANGER ASSET MANAGEMENT AS

+47 910 02 401 

E-post: eva@stavangeram.com

  • LinkedIn

Emmanuel er sveitser med livslang erfaring fra Swiss Private Banking, Portfolio Management og Trading i Sveits, Storbritannia og Norge. Han har over 30-års erfaring fra Mirelis Investrust SA, Julius Baer and Lombard Odier i Geneve & London i tillegg til å være en av gründerne i Stavanger Asset Management AS. Han er daglig leder og forvalter i Stavanger Asset Management AS, og en del av investeringskomitéen i Noon Invest AS. Even sier om han:

 

"Han er virkelig internasjonal. Han plukker opp globale trender til fordel for klientene våre.”

Kjersti.png

KJERSTI VALLOTTO

COMPLIANCE OFFICER NOON INVEST AS OG

STAVANGER ASSET MANAGEMENT AS

+47 406 95 100

E-post: kv@stavangeram.com

  • LinkedIn

Kjersti er en av eierne og er innom det meste i løpet av en dag. Hun har jobbet i Private Banking i 22 år med bakgrunn fra Internasjonale Relasjoner og Prosjektledelse i Sveits, Serbia og Norge. Hun legger også ned mye tid i å forstå arbeidet og gjør det grundig og skikkelig. Dette sier hun om Noon Invest AS:

 

"Noon Invest AS er nytt, kostnads-effektivt og innovativt. Jeg syns det er veldig inspirerende å være med å skape noe helt nytt."

Jon.png

JON NERSETH

SENIOR KUNDEFORVALTER

NOON INVEST AS

+47 954 03 576

E-post: jn@noon-invest.no

  • LinkedIn

Jon har jobbet i Stavanger Asset Management AS og Noon Invest AS de siste årene. Erfaring innen de fleste typer finansielle produkter og tjenester etter 18 år i bransjen, 9 år som investeringsrådgiver og aksje-megler i DNB, samt 7 år som formuesforvalter i First Securities. Spesialfeltet er i makroøkonomi, investering, forvaltning og i aksjer. Jon sier det er smart å investere i Noon Invest AS, fordi:

 

"Endelig kan folk flest få en profesjonell investeringsporte-følje med kostnadseffektive indeksfond tilpasset sin egen risikotoleranse."

Torje_edited.jpg

Torje Håland Bergstad

KUNDEFORVALTER

NOON INVEST AS

+47 902 73 703

E-post: tb@stavangeram.com

  • LinkedIn

 Torje har fullført en bachelor ved Handelshøyskolen BI.

"Det viktigste for meg er at jeg kan stå inne for tjenesten vi leverer. jeg brukte indeksfond lenge før jeg startet i Noon Invest. Med indeksfond er det historisk større sannsynlighet for å få bedre avkastning, til en lavere pris."

MicrosoftTeams-image (2).png

PRIYANKA TYAGI

IT UTVIKLER

NOON INVEST AS

 

E-post: pt@noon-invest.no

  • LinkedIn

Priyanka er siste skudd på stammen

 av Noon familien. Hun har en Master i Computer Application og er ansvarlig for å skape en god kundeopplevelse for nye kunder, samt videreutvikle de tekniske løsningene for Noon Invest.

"Det beste med å jobbe for Noon er det gode arbeidsmiljøet, samt å være med å gjøre kundeopplevelsen enda bedre."

Har du andre ting du lurer på, ta kontakt med oss eller sjekk vår side for ofte stillte spørsmål

bottom of page