top of page

2021 tikker mot slutten

Når vi er midt i julekalenderen, så kan vi se tilbake på et investeringsår som ser ganske så bra ut. Aksjemarkedet har vært mer enn bra, mens rentemarkedet har vært noe mer utfordrende. Vi er veldig fornøyde med året så langt, hvor rentedelen av våre porteføljer har gjort det vesentlig bedre enn markedet, og aksjedelen har holdt følge med indeksene.

Når børsene er ved eller nær all-time-high, så er det mange som er usikre på hva fremtiden vil bringe. Vi tar en gjennomgang av våre tanker, og ikke minst hva vi mener om 2022 og hva en fornuftig investor bør gjøre.

Se vårt webinar her.Siste innlegg

Se alle

Slik kan du doble formuen din..

Med denne "clickbait" tittelen 😊 vil vi invitere deg til årets siste webinar hvor vi bl.a. vil besvare dette, samt diskutere året som gikk og de viktigste faktorene som påvirker 2024, og fremover. Ag

Markedskorreksjon top

I kommentarfeltet over kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Noons meninger. Noon gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Ditt fulle navn vil bli publisert sammen med din kommentar.

 

Vil du vite mer om hvordan Noon behandler personopplysningene dine, klikk her: https://www.noon-invest.no/gdpr

bottom of page