top of page

Hvordan skal vi forholde oss til markedsuro?

Mens nyhetsbildet virker å strømme over av urolige nyheter som krig i Ukraina, droner i Nordsjøen, økt inflasjon, osv, så har finansmarkedene reagert med kursfall over lengre tid. Avisene er i tillegg flinke til å finne frem til pessimistiske intervjuobjekter i slike tider. I sum fører dette til at mange blir nervøse for sparepengene sine, og lurer på hva en burde gjøre.

Vår jobb er å forvalte dine sparepenger i henhold til den risikoprofilen som passer deg. Innenfor dette mandatet vil vi gjøre vårt beste for å tilpasse porteføljen til det investeringsklimaet som vi til enhver tid har. Vi er allikevel opptatt av at du skal være best mulig informert, og ikke minst ha mulighet til å stille oss de spørsmålene som du eventuelt måtte ha.

Husk på at fondssparing vil innebære svingninger i verdi, men forventes å gi en bedre avkastning enn bankkonto over tid. Forsøk på timing av markedet er noe som sjelden lykkes.

Vi gjør et webinar hvor vi går igjennom markedet og porteføljen slik vi ser det, og ikke minst hvilke tanker vi har for fremtiden og hvordan en skal forholde seg til sparing og investering.Siste innlegg

Se alle

Slik kan du doble formuen din..

Med denne "clickbait" tittelen 😊 vil vi invitere deg til årets siste webinar hvor vi bl.a. vil besvare dette, samt diskutere året som gikk og de viktigste faktorene som påvirker 2024, og fremover. Ag

Comments


Markedskorreksjon top

I kommentarfeltet over kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Noons meninger. Noon gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Ditt fulle navn vil bli publisert sammen med din kommentar.

 

Vil du vite mer om hvordan Noon behandler personopplysningene dine, klikk her: https://www.noon-invest.no/gdpr

bottom of page