top of page

Slik kan du doble formuen din..

Med denne "clickbait" tittelen 😊 vil vi invitere deg til årets siste webinar hvor vi bl.a. vil besvare dette, samt diskutere året som gikk og de viktigste faktorene som påvirker 2024, og fremover.  


Agenda:

  1. Markedsoppdatering: Hvordan var 2023, og hva tenker vi kommer til å drive finansmarkedene fremover. 

  2. Renter og Eiendom: Sammenhengen mellom renteendringer og eiendomsverdier.Hvordan vil rentepolitikk påvirke eiendomspriser og investeringsbeslutninger.

  3. Valutapåvirkning på Investeringer: Forstå betydningen av valutakurser og hvordan de kan påvirke dine internasjonale investeringer. Vi vil belyse risiko, strategier for valutahåndtering og hvordan du kan optimalisere dine investeringer i en global økonomi.

  4. Spare- og investeringsstrategi for 2024 og fremover. Hva skal til for å doble formuen, og hvilken risiko innebærer det?Comments


Markedskorreksjon top

I kommentarfeltet over kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Noons meninger. Noon gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Ditt fulle navn vil bli publisert sammen med din kommentar.

 

Vil du vite mer om hvordan Noon behandler personopplysningene dine, klikk her: https://www.noon-invest.no/gdpr

bottom of page